pusss

jag orkar inte skriva någonting nu, ha en trevlig valborg. :)
/M

hej

shaaa, jag kom på att jag har kommit försent till första lektionen på morgonen varje dag.
men, jag bryr mig inte för jag är bäst ändå!(;
nu ska jag försöka ringa azze med mina 22 öre på min mobil och kika om jag ska vara med hon igen, för jag skulle bara hem och äta men jag tror nog att aki inte kommer tillåta hon det för han är nog ganska less på mig nu.
hahahah

inte ens du förtjänar det här, hoppas allt blir bra...




/M

jag har en blåsa på tungan

...tyckte jag var en bra rubrik. :)
men efter det andra fina inlägget (vilket ni inte behöver tacka mig för, ni fick det gratis) så tyckte jag att jag borde skriva ett till för jag har inte så mycket och göra och jag är glad nu. :D
för det är snart sommaar 09 och jaa.. vem älskar inte sommarn?
idag efter skolan så följde jag med pappa till boom för vi har fortfarande inte valt möbler.
sen for jag på h&m och hittade väärldens snyggaste klänning/tunika eller vad det nu var och den kostade 249 men det känns som att det inte är så värt och jag har inte så jättemycket pengar och det är onödigt och köpa en sån grej som jag bara ska använda en gång? eller ja, så dyrt äre väl inte men. xd
jag kan säga att eftersom att jag varit så duktig i skolan så borde jag få en skolavslutningspresent. :)
förra året vare solglasögon. men nu förtjänar jag verkligen det, för jag fick mvg på spanskan, matten, engelskan och g/vg på no:n, vet inte riktigt vare va. jag går ju bara i sjuan så vi får inte riktiga betyg men det där var vad jag fick på några prov som var innan påsklovet. hade vi haft riktiga betyg hade jag fått ig i no.
menmen! det här händer några dagar framöver: onsdag, bara vara hemma tror jag! eller jag ska förresten snacka med emma som jag egentligen skulle vara med ikvl men båda var jättetrötta så..
torsdag: jag drar till stan och far runt sen till obbola och där blire och vara med julia. det är ju valborg (L)
fredag: jag och julia far till mej kanske? :) eller någonting. sen kanske jag ska träffa ellinor antingen idag eller på lördag.
lördag: ingenaning.
söndag: ingenaning.

lördag och söndag ska jag försöka få tag på evve, inte träffat hon sen typ hennes födelsedag 7:e jan eller något.
och vi bor 100 m ifrån varandra! xd
men nu ska jag sova för jag är trötttttt.
godnattsovgottminasötnosar!

btw, skulle egentligen publicerats igår!^


idag hade vi någon specialdag så vi fick sluta en timme tidigare och sjukt skönt äre för nu är man ledig tills på måndag. :)
och snart är det valborg! imorgon äre det! åh, jag vill jättemycket på discot för det är sista discot! men J vill nog inte fara och jag är ändå hellre med julls än och fara på discot så.. :)
strax blire och va med azze ett tag, får se vad vi hittar på.
ska nu ut i solen och bara steka, hoppas det är fint väder resten av mitt liv.
haha, pusshej!
/M

jag kan alltid trösta mej med att du är fulare än mej.

jag är så sjukt trött, orkar inte röra på mig. sjukt jobbigt.
så jag är väldigt grinig och trött idag så ni får ett grinigt och trött inlägg av mig nu. :)

jag fattar inte varför det finns folk som skriver anonyma saker?
det är ingen som skrivit till mig eller så men till många av mina kompisar och det är sjukt störande.
man får väl stå upp för vad man skriver och skriver man något anonymt så tyder det bara på att man är feg och har skrivit något som man egentligen inte vågar säga i verkligheten. man får väl stå upp för sin åsikt.
och jag vet inte hur det är för andra men om någon skickar en dum kommentar till mig, anonymt så har jag väldigt svårt för att ta åt mig, jag sitter bara och skrattar åt någon som tydligen sitter bakom dataskärmen och orkat skriva typ en stor text med dumma saker och tror att det verkligen sårar. men det känns bra att det finns någon där ute i världen som älskar mig så mycket så att han/hon tagit sig tid till att skriva ett långt och fylligt mail till mig utan att skriva namn osv bara för att inte orsaka något imellan oss istället för att typ göra något kul. hahhaha, att någon slösar tid på mig! men det är nice, det är nice. skulle säkert julia ha sagt. :)
och något som är ännu fulare är att skriva en dum kommentar där det står typ: du är ful/lisa
åsså 10 min efter så får man en till på typ samma inlägg där det står: du är så himlaaa fuuuul/sofie
åsså kollar man ipnumret och det är samma person? ahahah, att det finns folk som faktist måste backa upp sig själv genom och låtsas vara flera olika personer. när jag går in på bloggar så finns det jättemycket saker som jag tänker på som jag jättegärna skulle vilja säga men man måste tänka på typ: är det här någonting jag skulle tittat in i hon/hans ögon och sagt? eller skulle lämnat personuppgifter bara för att säga just det jag nu vill säga. nää. verkligen inte, och det tyder inte på att jag är feg utan att jag är mognare än alla andra anonyma folk.

och jag känner på mig att det finns massa som vill jävlas med mig och säkert skriva en dum anonym kommentar. men det måste vara från någon som älskar mig för du är inne på min blogg och varför vara det om du hatar mig? :D
fast det var dumt sagt, kom på att jag också är inne på folks bloggar som jag egentligen hatar. ;)

its better than yours, damn right its better than yours.


här får ni bilder från dagarna som har gått, typ vecka 17! :)
det har varit otroligt fint väder, pappa sa att i lördags var det 24 grader i skuggan, snön har tinat och man har t.o.m kunnat sola och faktist blivit brun!
det var typ ännu varmare igår (söndags.) jag var ju ute i t-shirt, shorts, tights och inge mer och det var fortfarande väldigt varmt. det ser ni t.e.x på bilden där jag lånat najwas hårförlängning. vill jättegärna ha det men jag tycker att har man hårförlängning så är det inte ens eget hår och det är bara knas. men på andra ser det bra ut, som t.ex på najwa! :)
jag gick till evelina igår, men hon hade match på nolia så då gick jag till najwa och var med hon sen kom jag hem och åt grillat. efter det chillade jag ba hemma och så..
idag har det varit regn, jättemycket regn! lite bra äre ju för snön far iväg.
men imorgon hoppas jag på sol. idag på hålen så for jag hem till linnea och vi fikade först sen käkade vi chips och såg cribs! pussslinnea och krya på dig linnn!<3 ikväll ska jag bara vara hemma typ, jag har allt för få sånna här dagar då jag är hemma och faktist har... tråkigt?:O haha, helt seriöst. imorgon blire och va med emma och vi får se vad vi hittar på. nästa tisdag ska jag klippa mig vilket jag hoppas blir bra. jag vill tona håret lite ljusare men jag orkar inte för jag är faktist ganska nöjd med min hårfärg. eller jag tycker inte att den är ful eller så. så det är väl ganska onödigt och färga och bara få utväxt och massa. och toning håller typ 8 duschar?xd jajaaa pussshej!:)
/M

what doesnt kill you makes you stronger.

har varit hos J och bara chillat.
jag missade 17 över bussen till stan så jag tog 32 där jag träffade boi, linn och linnea! <3
så det var nog värt så jag slapp sitta ensam. sen väl på stan blev det ba knas.
när jag kom fram hade jag juuust missat obbola bussen, typ 4 minuter sen var jag.
så jag väntade i 35 min för nästa skulle gå typ 36 åsså kom det ingen obbola buss då (?) bara en holmsundsbuss och jag ba: men nu skulle ju egentligen obbolabussen komma?
han ba: nej, den gick 30.
vilket den verkligen inte skulle göra.
nästa gick typ en timme senare.
så då typ en kvart senare så kom en buss och jag såg add det stod blablabla via holmsund.
hade ingen aning om det var obbola men det sket jag i så jag tog den ändå.
och när jag väl satt på bussen så ångrade jag mig.
för den ska ju köra förbi strömpilen/sjukhuset, men nej.. den körde förbi typ tomtebo, carlshem, ålidhem C, och sen in i en skog så vi kom till typ ett hav och på den vägen var det typ jord väg så det guppade skitmycket och det var ba knas.
som tur va så satt det typ 20 p på bussen så.. ja. sen kom den genom en random väg till holmsund och jag såg att alla började hoppa av så jag tänkte ba : neeej.
men sen tillslut så kom den till obbola på något konstigt vis som den aldrig gjort förut.
jaja, jag och julia var först hemma ett tag sen blev vi bjudna på middag av några som hon kände sen efter det stagg vi ut till typ ug och målade. har inga bilder från måleriet men som tack så fick vi två drickor var, daim, godis och massa.
anra dagen, alltså igår så var vi ute och cyklade och ba steekte heladagen, sen på kvällen var vi hemma och sen vid typ 10 eller något så åkte jag hem och jag kom hem och såg en film. bröllopsduellen som faktist var lite bättre än jag trodde för den hade så himla dåligt betyg på imdb, typ 4/10 xdd
idag ska jag ringa och höra med najwa vad hon ska göra för jag har inte varit med hon på år
oj, nu blev dte ganska mycket! :)
pusssshej.

här körde vi förbi påväg till typ holmsund.

lycka till idag julls.

sommar!:)

/M

Its always sunny in ersboda!

hejheeej, strax ska jag ner på stan och sen blire obbola.
igår var jag med sötnosarna azze och aki och bilder kommer väl på typ lördag för jag hinner inte föra över dom än. :)
jaa. vad ska jag berätta? har typ ingenting och säga..
eller juste! linn vad är lösenordet på din blogggggg? :D
jag kan förresten lägga in en bild kom ja på..
och juste! nästa helg kommer ellinor och hälsar på då blire och va med henne någon dag typ, sen så ska jag till obbola på valborg. hoppas jag hinner vara med ellinor iaf, hon ska ju börja i vår klass efter sommaren för hon ska flytta till kääära ersboda. =)
 hahahah steeek ofc.


vilken/vilka är snyggast?
vilken/vilka hade du köpt?
vilken/vilka är fulast?

jag tyckte ettan var söt, men typ bara pga skärpet. sen tyckte jag att 10:an också var fin men skulle jag köpt någon skulle det nog blivit 3an tror jag.
fast 19 var också fin men jag har typ en sån nästan.
nu ska jag fara!
pusspålinnochlinnea, hejdå.
/M

Kläder!

hej igår var jag med emmabäck som jag inte varit med på typ år.
vi var också med frida, emelie och jonthe. :)
vi slutade efter lunch idag vilket är skönt så nu blire att planera valborg och samtidigt stekaaa ute i typ 20 grader?
fast först mat såklart! ;)

åh! sommaaar! (LL)



vilken/vilka var snyggast?
vilken/vilka skulle du köpt?
vilken/vilka är fulast?

själv tycker jag 17,22,23 och kanske 20. :)
fast alla var fina..
/M

skola

nu är jag på skolan. Steker med sötnos linnea här ute. Det är sjukt varmt. Säkert minst 15. :)

Är inne från mobilen :)

jaa, ni ser ju rubriken. Jag kan vara inne gratis för någon annan med trådlöst är inne. Det här är egentligen olagligt men dom får väl skylla sig själva att dom har trådlöst!:D

KLÄDER!

nyss så försökte sandra hassla mig riktigt mycket. :D
ahhaha, sötnos.
sandra:  vill du köpa hårförlänging?XD 450:-
jag: inte för så mycket juuu. :D
sandra: den kosatde 900 :O
jag: du köpte den för tvåhundra sandra :]
jag: eller vilken menar du? :)
sandra: den bruna;p
jag: men du sa idag att du köpte den för 200. :)
sandra: fan (A)
sandra: 300 gick den på :]

jag ska strax till syster för och kika deras nya hus dom just fått nycklarna till.:)
blir och äta middag där, fortsätta vara sjuk (som det känns som att jag är.) sen ikvl blire troligen att vara med min käraste emma bäck på ug.
efter skolan for jag med linn till en affär och hon köpte en ny mobil osv, sjukt cool varenju!:O
vill också ha en nu men jag för nöja mej med min.. :)
förresten så äre valborg typ nästa vecka? dte är ju helt sjuktbraa! det här året blir det annat än vad som skulle vara en tradition varje år.
ring mig igen J då du ser det här, det är jätteviiiktigt! :D
och förresten tack för sötaste smset igår och tack för att du finns här.
kommer alltid finnas här för dej med.

nu får i kläder från Asos.com..
hittade sjukt fina kläder där, och dom var typ inte dyra?:O
dom snyggaste som jag val ut gick på mellan 50-500 kr! helt seriöst.
vissa kostade typ 10-15 £ och dom flesta kostade 20-25 £.
fattar ni att det är typ drygt 300 kr för en as snygg klänning?=)
jag hittade jättemånga så ni kommer få kläder från Asos.com nu i ett litet tag sen får ni från H&M.


vilken/vilka är snyggast?
vilken/vilka skulle du helst köpt?
vilken/vilka är fulast?

 /M



nothing can kill me b's.

har en ny mobil nu och den är jättesteeek.
idag vet jag inte vad det blir, får ringa runt. haha!
första skoldagen idag, känns som att jag nyss var på skolan(?) för att lovet gick så sjukt snabbt.
nu har dom öppnat kiosken igen så det är asbra.
och snart ät maten klar, tacos blire.
skitjobbigt vare och vakna imorse men ja kämpar på:)
btw! J, ring när du ser det här.

mina steksötisar utanför no:n idag.

förresten hinner jag inte lägga ut kläder från Asos.com, det blir antingen ikvl eller imorgon.

min tv är också steeek, ser större ut i verkligheten. :)
ett väldans stökrum får ni nu också se.
i know you love me, xoxo/maja

-jag älskar dig ofrivilligt.

frida har varit här, hon for hem för typ en timme sen men det var skoj. vi såg en skräckis vi började se förra gången hon var här men vi blev tvungen och stänga av för hon var så rädd. haha! sötnos. Drive Thru hette den.
för någon vecka sen såg jag och julls en film som heter Pucture This och den var faktist rätt så bra, bättre än ja trodde iaf..:) och för någon natt sen så såg jag också My Best Friends Girl som också var jättebra!
dennistennis kommer om 40 min så då blire och vara barnvakt ett litet tag, får se vad jag hittar på med sötnosen, nu ska jag iallafall drömma mig bort till L.A istället för att vara här i umeå. pusshej



/M

KLÄDER 2!

hej alla får svara på mitt förra inlägg och det här!
för dte är jättekul. :) av alla dom där grejerna igår skulle jag ju vilja ha allt såklart men jag har inte så mycket pengar så jag ska kanske köpa 1:an, 5:an och 21:an. nu har jag hittat superfina grejer på nelly.se, imorgon får ni grejer från asos.com! strax ska jag vara med frida sen vid 5, 6 så kommer dennis och jag ska vara barnvakt.
jag ska snart fixa en header, jag vet hur man lägger in och hur man gör en men jag får typ lov och göra en på paint? haha.. jaja pusshej.


/M

kläder!

jag har nyss kollat ellos och jag vill ha kläääder nu!
har valt ut några, eller ganska många som jag tycker är fina. :)
vilken/vilka är snyggast? och vilken/vilka skulle du köpt?
jag skulle köpt alla om jag hade råd.
hittade tusen saker + typ tusen grejer till som jag inte orkade lägga in för nu ska jag ut.
imorgon får ni kläder från nelly.se!






/M

shaaa, nu är jag tillbaka igen.

det här är min fjärde blogg, kände att när t.o.m min pappa bloggar så vare nog dags för mig med igen. :)
han bloggar inte så är utan typ på vk om politik, han har typ tusen besökare per dag. haha
ska snart fixa en header som matchar till min enormt intestörande bakrund! kände att nu har julia tjatat tillräckligt på att jag ska börja blogga igen så nu har jag gjort en blogg, kommer inte skriva så mycket personliga grejer. gjorde nästan inte det i min förra blogg heller men här kommer det bli mycket mindre. jag vet inte hur mycket jag kommer blogga men jag ska försöka blogga mycket och sen börja videoblogga med julls, får se när.
så om jag ibland inte skriver något så är det inte att jag inte har gjort något utan att jag antingen bara inte har tid eller att jag inte vill skriva vad jag gjort. haha.
det är typ ingen som läser min blogg än men jag ska försöka "annonsera" ut den så folk börjar läsa den så det blir lika många som förut + mer! :)

under påsklovet har jag varit med fk precis varje dag. vi har bakat, varit ute, sett på film, farit till hössjö, varit barnvakt och massa skoj. vi har verkligen ätit jättemycket onyttigt jag undrar verkligen hur mycket jag har gått upp nu. jag hade tänkt vara nyttig på påsken men det gick ju inte! jag har också fått en ny gitarr, min förra gick sönder så vi fick en ny bättre fast vi la till lite pengar för den här var dyrare. den ser precis likadan ut så det är bra fast den är lättare och så.
har också fått en 42" tv till mitt rum, det är bara tillfälligt jag är ingen brat i vanliga fall! nu har jag skrivit jättemycket känns det som men det bju ja på.

den ser inte ut precis sådär men min är iaf en samsung.
nu ska jag kirra grejer och besökare till min blogg! pussshej.



schtekarbrillzn som har gått sönder och jag har fått tejpa ihop!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0