du är nu borta ur mina tankar och du kommer aldrig tillbaka.

Dagens Låt:

Afasi & Filthy - Bomfalleralla

Gårdagens Låt:

Afasi & Filthy - Sverigetrotters

nu kommer ni få låtar av Afasi & Filthy typ asmycket hädanefter för det finns så många bra!
ifredags så drog jag till stan, köpte ett par vita jätteosköna skor (köpte dom bara för att dom var billiga) och en kofta på only (en ny affär som var fett cool, köpte bara en kofta åsså fick man en väska, den var ful men ändå åsså fick man ett linne, trosor och massa godisar!) haha, helt nice! sen drog jag till julia och vi bara chillade.
sen vid ett så skulle jag fara hem så jag tog bussen, men då så hörde jag att frida var på stan så jag stannade där och bara gick runt, det var ju det sjukaste varmt! åsså köpte jag ett par strumpbyxor som var helt störda, det var typ sockar? haha.. jaja, snygga var dom iallafall! efter det så drog jag hem och åt och vid 6 så drog vi till nydala och skulle bada och massa! ; )

nu ska jag med ut och sola i det fina vädret, senare på dagen så ska jag typ vara med sandra eller frida.
får se..





fler bilder har jag inte tagit, eller jo med fridas systemkamera men dom kan jag lägga in typ nästa helg.
pusshej! kärlek till alla.
/M

jag behöver lite värme

Dagens Låt:

Frida - Dunka Mig Gul&Blå

somrig! har faktist aldrig sett videon till den förr.. :)
idag slutade vi kvart i 11 och jag drog hem och åt och om en timme så ska jag dra till stan med frida sen dirr efter det till julia sen imorgon ska jag vara med frida och på söndag med frida också för vi ska bada på nydala!
pusshej!
/M

jag älskar dig, men jag älskar mig mer.

jag är så glad, kan man verkligen bli så här glad bara pga att man har gratissms?
oftaa! har inte haft gratissms sen i julas och nu var jag riktigt desperat på att få det så jag sa en sak till pappa som jag inte borde ha sagt. jag var så ivrig så jag sa: men om du fyller på med 300 spänn nu så behöver du inte fylla på förrän i slutet av september! haha.. :] men jag ångrar ingenting, gratissms is lovely.
vet precis hure är att ha det, man måste ladda mobilen över natten varje kväll och dirr efter att man kommit hem från skolan annars så dör den.
kärlek till alla, pusshej!
/M

The one that wins will be the one that hits the hardest..

Dagens Låt:


Pink - Please Don't Leave Me

om ni undrar hur jag väljer alla låtar så brukar jag hålla in knappen på mobilen och sen släppa och se vad det blir för låt och den måste jag ta.. haha, det har gjort att jag måste ta bort jättejättedåliga låtar för jag vill inte riskera att måsta lägga ut den på min blogg! nu blev det den här tråkiga låten menmen!xd
efter skolan idag så drog jag med sandra till sandra och vi gjorde som vanligt, hon såg på tv, någon talkshow eller MTV som alltid och jag satt framför datorn.
vid 4 så drog jag hem för jag var fett hungrig och när jag hade gått halva vägen så ringde najwa och frågade om jag skulle med till kärnan och en god vän som jag är så gick jag till hon och sen gick vi hela långa vägen tillbaka till kärnan sen drog jag äntligen hem och åt.
så nu sitter jag här och har tråkigt, vill hitta på något med najwa ikvl men hon har träning..
jaja, ska iaf ringa hon nu, pusshej!

förresten, jag ska snart komma ut med ett nytt par här i bloggen så stay tune. ;)
säger ingenting än om vilka eller när jag ska säga det.
det kan vara om en dag eller om en månad, vet inte än.
jag vet inte ens om jag får säga det när det nu blir officiellt men jag bryr mig inte för nu har jag ju lovat er, eller hur? :D
pusshej!
/M

tell me what do you see, when you're looking at me?

Dagens Låt:
 
Maino ft. T-Pain - All Of The Above

shaa allihopa! idag har det inte hänt så mycket än, på idrotten hade vi brännboll som jag förövrigt lärt mig att gilla nu! fett kul faktist! :D ikvl blire kanske sandra för hon undrade om vi skulle hitta på något så aah..
tänkte förresten bara klargöra en sak för alla umebor! ; )


vad är en stekare?

enligt alla här så är man stekig om man har solglajjor på sig och är lite brunare än alla andra, men vet ni vad en stekare är egentligen? en stekare är en brat, en snobb, en uppeklassare med pengar så det räcker gott och väl livet ut.
haha! det är en stekare, ordet stekare finns tillochmed i ordboken och då beskriver dom så.. hahahha!

stekare enligt wikipedia:


Stekare
är ett uttryck som i svenskan under tidigt 2000-tal kommit att användas om en viss typ av manliga personer i svensk överklass. Stereotypen "stekare" refererar vanligtvis till en typ av yngre manlig person som är eller åtminstone tydligt försöker ge sken av att vara ekonomiskt oberoende. En sådan person kan beskrivas som "stekig". Aftonbladets krönikör Fredrik Virtanen beskrev 2005 denna s.k typisk "stekare" så här: "Flottigt Runar-hår, brun-utan-sol-kräm, Canada Goose-täckjacksväst, röd skjorta, jättestora wraparoundshades, blekta lyxjeans och hiphop-sneakers."



stekaree, haha!
spelar ingen roll egentligen bara dom är bratzZ alltså rika, bortskämda, klär sej knas och ja! ;)
hittade inga andra bilder så nu fick det bli dom här.
men det är ju alla här i umeå, speciellt ersboda. så jag fattar varför alla är stek! ;)
haha, jag dör.
stek forlife!


han glider med stil

Dagens Låt:

Petter - Fredrik Snortare Och Cecilia Synd

igårkväll hade jag tänkt att lägga mig jättetidigt och vakna tidigt på morgonen.
men då så var jag påväg upp till mitt rum, kl var 10 och jag hade massa missade samtal och sms.
fattade inget, men sen så ringde becca (fast det var linn som snackade) och dom frågade ifall jag ville med på leos idag, så jag tänkte ba men det går inte för jag ska på stan efter skolan med najwa. men vilken skola? vi är tydligen lediga idag och jag blev jätteförvånad och hur knas det här en låter så blev jag sur, för kl var 10 och jag var hemma och dagen efter så var vi lediga. haha! jaja, nu är vi lediga och jag ska gå och fixa käk och om ett tag vid typ 2 då jag vaknat till lite mer så ska jag och najwa dra ner på stan! jag vaknade förresten nyss, eller egentligen typ halv 9 för en inteokej person väckte mej med ett sms, vet att du läser det här men whatever..
pusshej!
/M

baby we can have it all

men vad är det med er? kommentera! haha, jag vet att det är minst  20 om dagen som läser min blogg så kommentera! jag börjar tro att alla mina läsare bara är folk som hatar mej för den enda som kommenterar av typ 50 st är linsen! haha. men fast ni hatar mej så älskar jag er för ni läser min bloggg! jag vill ha frågestund för det är typ askul men hur många frågor skulle jag fått in? typ 5 st, ni är ju så fegaa! så jag väntar väl tills jag kirrat fler läsare.
hade fler förut ju!
nämen jag ska inte tvinga er att kommentera, det kommer väl naturligt när ni känner för det! ;)
har hittat massa fina klänningar på internet nu.
kan visa dom.

den här är tråkig och billig 179 spänn.


den där är faktist ganska fin, men kan ju inte ha svart på skolavslutningen!

den här lutar det typ mest åt just nu, för det är den billigaste bästa iaf.

den här var lite tråkig, 300 spänn, för att det skulle bli fint så måste jag ha ett superfint skärp och det har jag ju iförsej men..

350 spänn, lite fel färg men ändå..

kanske inte till skolavslutningen direkt, haha! 300 kr iaf.

den här är ju rätt fin, 450kr.

ganska söt, 490 spänn.

vet inte hur mycket den här kostar men söt var den.

hittar jag ingenting på stan imorgon så beställer jag typ bara en sån här och tar ett skärp till.
den kostar typ bara 179 kr!

men den jag helst av alltalltallt skulle vilja ha är heltklart den här.
liiiiite för dyr kan man nog säga ändå (a), kan bero på att den är så sjukt snygg och för att den är en Lauren Conrad design!
men seriöst, vilken ska jag köpa? tro inte att jag valt ut dom finaste klänningarna jag hittat nu, för det har jag verkligen inte gjort. jag har bara valt dom billigaste! förutom LC klänningen då.. jaja, får väl släppa taget om den och hitta någonting annat.
pusshej!
/M


festen ska vara natten lång, det blir ett jäkla hålligång

Dagens Låt:

Ronny & Ragge - Det Är Sommar

haha, tog den bara för att den var somrig!
najwa var nyss här och lånade lite kläder, har varit med hon heladagen idag.
saknar verkligen alla minnen och allt vi gjorde förut.
på hålen så drog vi hem till hon och vi skulle sen vidare till konsum för att köpa glass men då skulle jag ha kommit försent till svenskan för vi drog till najwa när det bara var typ en timme kvar av hålen och vi fastnade framför datorn så jag avstog från glassen, duktiga jag!:D världens långaste mening!
ikvl så ska jag vara med azze om jag inte ska med till mammas grav, för jag vet att syrran snart kommer ringa för idag skulle mamma egentligen ha fyllt år.
så jag får se.. och om inget av det blir av så är jag väl med sandra eller någon.
idag på skolan hände det inte så mycket annars, ingen no för att carina är typ ledig. vi började halv 10 för att maria typ skulle bort, vi fick lov och städa utanför skolan sista halvtimmen idag för att det skulle bli fint.
och där nere så låg det blodstänk och dom som känner mig vet att jag hatar blod. inte på tv och så bara irl. men jag flippade inte ur för jag tänkte ba att det kunde ju likagärna ha varit färg. tills jag gick in i en buske och skulle ta upp ett papper och på papperet så var det jättemycket blod, men jag ropade på lena och hon kom och plockade bort det! :]
nu ska jag äta sen kanske ut i solen och steka och vänta på något skoj.
det blir förresten stan imorn istället.
pussallaälsklingar!<3
/M

my weakness is that i care to much

Dagens Låt:

Papa Roach - Scars

det finns en bättre version av den här men man kunde inte bädda in den så nu fick ni den akustiska versionen. :)
här är den andra iaf :
http://www.youtube.com/watch?v=60YkPPyKjE8

igår var det kulturnatta, vi gick bara runt i början och typ chillade men i slutet så blev det roligare haha! och det hände jättemycket men jag orkar inte skriva, tog några få bilder som ni får snart!
sen på natten då vi kom hem så spelade jag och julia skip-bo med anton och vi körde med 30 kort i högen så att det tog ju ett tag och trött var man. julia hoppade ut - feg som hon är fast hon ledde.
anton vann iaf och jag kom sist, när han hade vunnit så hade jag fortfarande kvar 10 st kort i högen! haha, och jag som alltid brukar vinna!:D
jag är så himla glad.. vet inte varför! eller jo det gör jag såklart men.. ja! :D
det här har jag gjort på mitt minilov:
onsdag: var med sandra hela kvällen.
torsdag: for till julls och vi såg på film med hennes söta kompisar, senare mot kvällen spelade vi brännboll.
fredag: for hem från julia och for sen och mötte upp sandra på kärnan och hon åt, sen for jag till najwaminälskling och var med hon.
lördag: fixade mig typ heladagen och bara tog det chill och taggade kulturnatta tills jag drog dit vid typ sju och var där.
söndag: jag och julia for på strömpilen och gick på massa affärer och jag upptäckte att H&M vid obs verkligen är det sämsta som finns. hittade iaf ett par vita söta jeansshorts för bara 149 kr på H&M som jag köpte, kan inte visa dom för jag glömde dom i julias påse men kan visa när jag får dom. sen for vi till några som julia kände och fikade osv..

så det har varit mitt underbara lov, har förändrats mycket under det känns det som.
men jag är tacksam!
ett av det bästa med kulturnatta var nog att man träffade massa folk man kände eller inte sett på länge osv..
fanns dock en person jag hade hoppats på att jag träffat men tyvärr inte! :P
imorgon ska jag försöka fara till stan med någon efter skolan, sista rycket efter en skolavslutningsklänning! vill hitta en vit och om jag inte hittar det så blir det antingen röd eller rosa, men helst vit!

försökte stå och se lång ut!

vi träffade på en söt linsenprinsen!

julia är glaaaad

:)

dansmatte pro!

:)

:)

:)

:)

:)

:)

:)

:)

:)

:)

felicia och jag.

felicia och jag.

ingenaning om vem det där var, men hon var tydligen känd så aah.. :)
det där var typ min helg i bilder,
nu ska jag dra, typ packa upp och städa mitt rum!
men vi hörs älsklingar, pusshej!

/M

I wish I could be as cruel as you, I wish I could say the things you do.

Dagens Låt:

Kevin Rudolf ft. Lil Wayne - Let It Rock

shaa bloggen! vi vet alla vad det är för dag idag..
JA!
KULTURNATTA!:D<3
jag mår så bra, ingenting kan förstöra för mig nu.
jag älskar allt just nu, min familj, mina kompisar och mig själv.
det är inte ofta jag har sånna här dagar men när dom väl kommer så är det de bästa som finns.
jag älskar mitt liv och jag struntar bara i alla som aah.. helt enkelt är dumma! :)
jag bryr mig inte, och jag har tur för att det är sommar och då är man alltid glad.
hade det varit vinter och en sak som hänt nu hänt då så vet jag inte vad jag skulle gjort.
men jag tackar alla mina vänner för allt, älskar er!<3


så vad händer idag då?
det här händer för mig:

-dator i typ 10 min till.
-duscha.
-fixa till mej.
-ringa lillfrida.
-dra till stan med hon.
-åka hem med pappa vid typ 3.
-dra till stan igen vid sju och vara med jullsälsklingen!<3

HA EN BRA KULTURNATTA SÖTNOSAR, FÖR DET KOMMER JAG HA!:D<3
ni får bilder från kulturnatta på söndagkväll kanske, då jag kommit hem från julls.
pusshej!


/M

you're everything I need and more

Dagens Låt:

Beyoncé - Halo

igår så skjutsade pappa mig till julia.
var där och vi såg en skräckis med hennes söta kompisar!
freddy vs. jason såg vi!

och julia! när jag googlade för att få fram den här bilden så såg jag att det finns en tvåa också!
precis som vi trodde. :)
lite senare på kvällen så for vi ut och spelade brännboll med hennes söta kompisar som bara fuskade haha.
men vi vann ändå! nu ska jag försöka få tag på najwa och hitta på något med hon, annars så far jag bara till sandra.





TAGGA KULTURNATTA IMORGON, EN DAG KVAR!:D<3

på dagen vet jag inte vem jag ska vara där med, men på kvällen så blire julia. :)
nu äre bara och tagga och glömma bort allt annat.
pusshej!
/M

you can have whatever you like

Dagens Låt:


T.I - Whatever You Like

Imorse så vaknade jag flera olika gånger, först vid 9 för att det var en geting i mitt rum och den surrade för den inte kunde komma ut. kl 11 så steg jag upp och öppnade fönstret så den kunde komma ut.
sen gick jag ner till datorn och nu sitter jag här med musik och mys.
ni får börja kommentera min blogg för annars så vet jag inte att folk läser, eller jag ser ju på statistiken.
men jag bloggar bara för kommentarerna och får jag inga så vill jag ju inte blogga! så kommentera:)
och skriv gärna vad jag ska göra för att få min blogg bra, nu är den jättetråkig. om jag var er skulle jag aldrig läsa den! haha.

jag försökte ta fina sommarbilder för ett tag sen och det gick väl sådär..
dom jag tog förut blev ju mycket bättre men dom kan jag inte visa för min brorsa förde aldrig över mina gammla bilder till en ny mapp efter att vi formaterat. så hela mitt liv i bilder fram till november 2008 försvann!
nu är min kisse borta, saknar dig sötnos!

snart ska jag käka, sen packa och sen fara till jullsen min!(L)
pusshej!

TAGGA, BARA TVÅ DAGAR KVAR!:D:D<3


trodde aldrig något sånt här om dig, det skär verkligen.
men jag klarar mej.
trodde aldrig något sånt här om mig heller.
men jag klarar mej, det gör jag.
och livet går vidare, även om det blir svårt utan dig.



/M

i want to be forever young

nu äre minilov igen, fett nice..
idag på idrotten så vare brännboll igen och jag har så dålig kondis så jag vart sjukt trött.
ska gå och duscha strax..
ikvl skulle jag kanske vara med sandra, annars så drar jag bara till julls för jag saknar hon mest!
inte träffat hon på två veckor eller mer!
snart är det kulturnatta, shalalalala!!
lördag!:D<3
förresten så kom jag på några saker:

- jag kan aldrig säga nej. jag har jättesvårt för och säga nej och det är hemskt, haha!

- jag kan aldrig använda samma handduk två gånger i rad utan den måste tvättas först.

- jag är en sån som blir avundsjuk jätte lätt, fast om det är någon som försöker göra mig avundsjuk så funkar inte det på mig. :)

Dagens Låt:


Alphaville - Forever Young

hahaha, jag dör! den här låten är så kul och oseriös.
jag tror becca och arghavan fattar! :)

/M


every day, every night

shoo bloggish!
haha skoja.
nämen shaa, igår var jag med sandra och då blev det mycket skratt kan ja säga! :)
idag på skolan så hände inte så mycket typ.. köpte en toast som jag inte gjort på längelänge!=)
vet inte vad jag ska göra idag, kanske vara med sandra? nu måste jag iaf duscha för jag var så aktiv på brännbollen idag. haha!:D

Idag kom jag på att jag älskar min klass, jag älskar er så mycket och jag skulle aldrig kunna lämna er!
därför får inte du lämna oss linn, för då saknas en del av vår älskade klass som jag älskar så mycket.
ni är så skönaaaa!
haha, jag dör.. jag är så himla kärleksfulll!
pusshej!

Dagens Låt:



Lil Rain - Adore You

/M

som tar ditt hjärta och ditt leende på läpparna

är sjukt trött, skulle egentligen till campingen med sandra efter skolan men jag somnade ute i hamocken så jag får väl fara dit imorgon ist.. ikväll - snart så ska jag vara med sandra!
idag klev jag upp från sängen kvart i sju.
det har jag inte gjort på en skoldag på typ 5 år. haha!
jag var iaf i god tid till skolan för vi började 08.10.


NÅGRA SANNINGAR OM MIG:

- jag har eksem och har haft det sen jag föddes.

- när pappa tjatar om att han vill ha datorn och tillslut får den så brukar jag alltid ha gjort datorn seg, t.e.x laddat hem filmer eller musik bara för att! hahah

- jag har varit precis lika lång sen i september och jag kommer nog fortsätta vara så här kort!

- för ett tag sen så hade jag alltid alla möjliga olika sortes tvångstankar helatiden, jättejobbigt vare.

- jag är och har varit jätteklumpig hela mitt liv, tappar alltid bort saker och så.. och typ försäger saker jag egentligen inte fått säga.

- jag är en backstabber, haha. faktist! är verkligen inte riktigt stolt över det, men helt seriöst.. vem är inte det!? alla är och har varit det någon gång. men jag är iallafall verkligen inte mer än någon annan.

- jag har världens sämsta självförtroende, det finns ingenting med mig själv som jag gillar och jag tror inte att folk tänker på det men det är väldigt jobbigt att gå runt och tycka att man är ful och dum helatiden.

- eller jo, det finns en sak. min skostorlek? haha! jag är så nöjd med den för det är alltid så att när jag hittat skor så finns det ALLTID i min storlek, och då blir jag så glad! jag har storlek 36/37.

- jag hatar vintern, jag skulle hellre dö än att ha vinter i ett år.. jag tror inte ni fattar hur anti jag är mot vintern! därför tycker jag att julen och vintern är två saker som är så sjuuuukt långt ifrån varandra, julen har ingenting med vintern och göra. jag älskar julen iallafall. och jag fattar inte hur folk kan åka slalom, skidor, bräda osv men jag beundrar er verkligen, skulle aldrig kunna göra det.

- jag är alltid jätteglad och trevlig när jag är med mina kompisar men så fort jag kommer hem så blir jag sur och gnällig.

- jag har jättedålig kondis.

- jag är inte rädd för någonting, förutom spindlar då men det räknas inte tycker jag.
eller jo, jag är rädd för att bli ensam.

- jag hatar och sjunga inför folk så när jag gör det så är jag alltid oseriös, sjunger aldrig seriöst och har aldrig gjort det framför någon förutom mej själv.

- jag blir sur/sårad jättelätt och tar åt mej av allt som alla säger nästan, men visar det aldrig utan håller det inombords för om jag säger det eller visar det så kallar folk mig för dampbarn för att jag annars alltid är glad osv.. det här blev knas men hoppas ni fattade! haha

- jag har ganska bra fantasi och hittar alltid på saker så det är väldigt sällan som jag har tråkigt. fast då jag väl har tråkigt så gör jag allt för att inte vara uttråkad. :)

- jag vill inte bli över 29, det känns som att livet är över då fast det typ egentligen nyss börjat.

- jag snackar aldrig skit om folk till folk utan jag tycker att det räcker med att jag vet vad jag tycker själv. xd

- jag spelar alltid att jag är dum i huvet, trög, inte fattar så mycket och osmartare än vad jag är för det är kul! haha
egentligen är jag smartas i världen;)

hahah. hur många har jag inte skrivit nu? känns som att jag skrivit jättemånga men kommer jag på fler så skriver jag dom senare.. :)
pusshej!

Dagens Låt:


Toppen, Estet & Hubler - Vi Vet Hur Det Känns

/M

benen på ryggen

shaa, idag så var jag med pappa till typ plantagen och köpte blommor och jag kan ingenting och det fattade jag sen när jag skulle plantera blommorna åt pappa för jag bara typ tryckte ner dom i en hög.. haha!:D
får ta bilder imorgon och visa..
sen så kom vi hem och jag låg i solen i en timme typ och det var jättevarmt och jag har ju fått den turen att jag blir brun jättelätt, tyvärr så är det lite annorlunda i år för att jag har mer eksem än vanligt så jag har ställen på kroppen där jag inte kan blir brun.. jättestörande men aah såäre.
sen typ vid halv 5 så kom syrran, petter och dennis hit och jag lekte brandman och spelade fotboll med dennis! jag är en sån snäll moster! haha, och jag kom på en superidé som gör så att jag kommer samla ihop kanske 1500 kr i sommar! fettnice. sen grillade vi och massa sen lekte jag lite mer med dennis men jag var så himla ofokuserad så jag tappade bort han helatiden för jag lyssnade på musik och smsade samtidigt! haha, jaa.. det är verkligen inte lätt med småbarn! :)
men sen hittade han hans kompis vilda så dom kunde leka och dom var supersöta tillsammans.
nu ska jag gå och duscha och så pusshej!
förresten så kan jag lova er att i nästa inlägg ska ni få "några sanningar om mej" ahaahha, jag har tagit det från julia men det var ju en sån bra idé! :]


säg att jag är brun! :]

/M


we belong together

hejhej idag vaknade jag 08.50 för pappa väckte mej och ba: har du tvätt som ska tvättas?
och jag ba: nej. sen kom jag på att jag hade det så jag sprang ner och sen tänkte jag gå och lägga mej igen men jag gick till datorn ist, haha. :) så jag har inte sovit många timmar inatt.. men det är faktist skönt att vakna tidigt, på sommarlovet ska jag vakna 9 varje dag för då kan jag sitta framför datorn till 10 sen gör jag mej färdig och 11 så far jag ut. helt bra plan!:D tror inte jag kommer följa den men haha.. idag så ska jag med pappa till plantagen och hitta fina blommor, är egentligen inte bra på sånt men whatever!xd sen ska vi typ äta pizza eller grilla, vet inte men vi kanske ska fara till grisbacka och hämta julia, ska bara ringa och fråga hon om hon vill komma hit först, haha!
så idag blire nog bara och chilla ska höra med en annan om vi skulle hitta på någonting men den personen får vara anonym! mohaha! och sen kan jag ju annars bara ringa sandra, fast hon kanske fortfarande är i hennes stuga.. vet inte riktigt! jaja..


här är dagens låt!=)


Eminem - We Made You

det var ett dåligt youtubeklipp men jag pallar inte söka efter ett annat nu!

här är gårdagens låt:

Eminem - Crack A Bottle

pusshej!

/M

the night is young

nu sitter jag hos sandra:)
slutade skolan vid halv ett och drog sen hem till hennes mamma och sen till hennes pappa och vi följde han till pion där vi delade på en kycklingtallrik, sen drog vi hem till hennes mamma igen och gick enda till willys och sandra köpte hårfärg sen gick vi hem och nu sitter vi här och kollar hallucitions klipp på youtube, fett läskigt. haha! :D
här kommer dagens låt:


Uscher - Yeah Techno Remix

lyssnar egentligen inte riktigt på techno men nu äre nicee.. :)

/M

hur länge har det pågått, skit i det god natt och sov gott.

 

när man först hör låten så är den jättedålig. tyckte jag iaf, sen typ femte gången så blir den bra!
men texten är fett skön!:)
ska förresten börja med dagens låt igen!

Promoe - Svennebanan

nu har jag hårförlängning, ganska så långt äre:)
ni får bilder någon annan dag.
i helgen vet jag inte vad som händer..
stan blire ju säkert och kanske J?
jag vet inte faktist.
jag har förresten bara 3 kr kvar på min mobil och pappa fyller på igen om 25 dagar! :]
åhnej, jag undrar vems fel det är att jag bara har så lite pengar kvar? haha
jag har förresten börjat säga massa saker som jag säger helatiden. som t.ex : oj , åhnej, jag dör, och massa knasiga ord som jag egentligen inte brukar säga, haha!
jag är gladgladglad! haha, nu har jag typ ingenting och skriva!?
dom senaste dagarna har jag varit med azze, typ linnea, kikat på kläder och bara varit hemma och chillat - inte orkat gå ut!=)


jag vill bara säga till alla mina vänner att jag älskar er jättemycket!<3

kom ju på att jag hade kvar en sån här!

vilken/vilka är snyggast?
vilken/vilka skulle du köpt?
vilken/vilka är fulast?


nu ska jag typ hitta på något vet inte vad men, ha en bra kvälll. :)



/M


hello my soon to be come lover:)

alltså jag tror ingen fattar mina rubriker?
hahha men dom är niceee..
idag såg jag att jag hade fått ett brev från happyhair och tänkte: jaaa, nu hare kommit!
och ja, det hade det.. fakturan alltså.
det var inte det jag hade hoppats på men! haha.
idag på skolan hände verkligen ingenting speciellt!
tråktråk men:)
jag har ingenting och skriva?
haha, lalalallalal.
jag kanske lägger in bilder sen ikvl från sötnoslinns systemkamera som hon tog massa bilder på massa personer idag på gympan. haha! världens längsta mening eller?:D
pusshej!

/M

goodbye my almost lover

idag så har jag haft värsta ångesten, om det nu betyder det jag tror att det betyder!(?) haha
har tappat bort mitt headset och min cykelnyckel!
eller min cykelnykel hade faktist julia! för jag sa till dej att du skulle ha den i din ficka för i min så ramlar den bara ut, så det var du som hade den! för jag tog den en gång, men det var typ dagen innan vi cyklade och då hade jag min skinnjacka så jag tog den, men andra dan så hade jag bara en kofta så jag vet att jag aldrig tog den!
men jaja, det är ändå mitt fel för det var väl mitt ansvar att inte tappa bort den..
nu går den inte att sälja!
mitt headset hittar jag ingenstans, det har varit borta sen i torsdags kanske..
aaah, jag orkar inte. men den är nog hemma!!

ikvl ska jag vara med azze har jag bestämt så jag ringer hon snart..
förresten ikväll så har sandra en dejt med...
nä, jag ska inte säga!=]
men hon ska ha på sig en golftröja, så det betyder att hon ska.. ?
hahahhaha!!! :D
nu får ni inga mer ledtrådar! idag påväg hem så lekte hon bl.a med myror och grodyngel!
bildeR!



hahah sötnossötnossötnos!
/M

...but i will not cry for you.

nu mår jag jättedåligt (bara julls som vet varför) ingenting jag orkar eller tänker skriva här.
kanske bara att jag är dum i huvet!! jaja jag pallar inte. vadvadvad ska ja göra?

jag ska förresten få en ny cykel, äntligen.
så det blir bra, medans andra får moppe får jag en ny cykel. jaaa!
i fredags var jag och julia på stan hittade INGENTING!
vi får fara nästa vecka också.. sen drog vi till hon och var där och eftersom att jag är sjuk/förkyld så sov jag helatiden.
förlåt! så då for jag hem igårkväll, jag kom hem och smsade med massa folk och såg en film.
lakeview terrace eller hur det nu stavas. den var lite seg i början men sen blev den bra så jag tycker att folk borde se den faktist.

dennistennis har sovit här och han har varit lika söt som alltid.
har dock inte träffat/varit med han så mycket för jag kom igår då han skulle lägga sej.
jag vet inte om jag har skrivit det här men jag har tappat matlusten helt typ, jag äter aldrig!
fast jag vill äta så kan jag inte för då får jag panik och det känns som att jag ska spy!
imorgon äre skola, vet inte hur jag ska orka med det men jag klarar mej alltid.
nu ska jag ut och sola och lyssna på musik. pusshej!

13 DAGAR KVAR, TAGGA!?:D
/M

I will fight for you...

nu är det fredag som innebär helg.
slutade skolan för typ en timme sen och vid fyra drar jag till stan och träffar J, ska hitta något på stan till typ skolavslutningen och massa.. ja. :)
sen efter det så far vi till hon, blev lite ändrat men det gör inget!
jag beställde min hårförlängning igår, typ 500 spänn.
hoppas det blir bra och att det ser äkta ut och allt!
om det inte blir bra så säljer jag den för 400 kr typ, om någon nu vill köpa!
men det blir nog jättebra tror jag. nu ska jag ut i solen som nyss försvann och sola.
hoppas den kommer tillbaka.
förresten! jag känner medlidande för linn och linnea som är på skolan nu och tar ut hjärtan som sitter på räkornas rygg. :]
haha! jag fick göra det i måndags.
pussshej.

/M

snart helg!

snart är det helg och det blir jättebra, bara det är fint väder och så. :)
helgen tänker jag spendera med J såklart.

igår var jag med finaevelina och det var jättelänge sen sist!
har saknat dig jättemycket evvis.
nu ska jag ut i solen och höra med folk vad som händer idag.
förresten så har jag bestämt mig för att köpa hårförlängning nu, ska beställa om en halvtimme då pappa kommit hem typ. men det blir bara 20 cm längre än mitt hår jag har nu, fast det är ju ändå två års sparande på håret så det är ju värt! :D

/M

jordbävning?

jaa, inatt vare tydligen jordbävning.
jag somnade typ halv 12 och vaknade sen typ vid 12 och trodde att det var typ morgon, men jag gick iaf ner och drack vatten.
och jordbävningen var just vid 12, så jag kanske vaknade pga den?
jaja, vet faktist inte. :)
idag på skolan så var det fotboll.
kände mej dum för jag vet att jag kan vara jätteduktig bara jag vill men jag brydde mig inte så jaja..
förresten har jag kommit på att jag skriver "jaja" helatiden, hahaa? är det ingen som stör sej på det?
jaja, nu har jag iaf kollat hårförlängningar som jag troligen ska köpa.
men bara kanske, får väl se.. :)
det blir bara clips i så fall..
fast snart är det sommar och då kommer man ju kanske inte ha det så mycket för man badar och så men jag vill ha långt hår, orkar inte typ sluta klippa mej i tre år bara för att få långt?!
så.. ja. nu ska jag göra någonting, pusshej.

/M

femte maj 09.

äre bara jag som känner att den här bloggen inte är så kul?
det är helt osocialt här känns det också som. haha!
men jag gillar inte att skriva så mycket om mig, även om det kanske blir så ibland.
men vad ska jag göra?xd
den här bloggen tycker jag är tråkigare än min förra men ändå har jag typ 10 dubblat mina antal besökare, så det kanske går bättre för den här ändå..


idag på skolan hade vi brännboll, fett jobbigt.
typ världens träningsverk + att jag sen gick fram och tillbaka till klippoteket som ligger vid obs och klippte mej och det tog en timme och 20 min. haha! men det tog typ 10 min och klippa, men sen ska ju min frisör envisas med att verkligen platta mitt hår så det blir alldelens platt så det var väl det som tog tid!
det blev sjukt kort. lite besviken är jag över det såklart menmen.
jag har ALDRIG blivit nöjd när jag har klippt mig, utan nöjdheten kommer 3 månader senare och då äre ju dax och klippa sej igen! but i think i can make this haircut work;)
snart är det kulturnatta!
förra året var jag med lillfrida, linnh och typ lite med emil, jona och sebban.
kände inte emil, jona och sebban så bra då men.. ah.
fast sebban känner jag fortfarande lika lite som då för han snackar ju ingenting?
det är typ det värsta som finns.. folk som är osociala helatiden och aldrig snackar eller något.
vad är det för liv? jag kan inte vara tyst i typ två sek.
jag snackar på typ helatiden fast ingen snackar tillbaka! haha
jaja, nu vet jag inte vad jag ska göra.
hoppas inte det här blir en tråkdag som igår.
fast sånna behöver man ibland!pusss

/M

fjärde maj.

om ett halvår fyller jag år, och jag längtar inte för då äre ju höst.
jag har inte längtat till min födelsedag på typ 3 år kanske?
alla andra ba: ååååh, peppa tills jag fyller år!
men jag bryr mig verkligen inte om min födelsedag, haha!
fast jag älskar presenter! :D

idag på skolan så trodde jag att vi skulle diskutera om räkor, tills carina kom med typ pincett och sax.
och då sa hon att vi skulle dissikera eller vad det nu heter.

jag har haft jättekul dom här senaste dagarna, har varit med J varje dag förutom i onsdags då jag var med azze och aki.
ni kan få lite bilder från typ allt. :)

hälsade på dennis på dagen i torsdags, byggde ett garage till han av lego.
ni kan ju fatta att jag blev lite stolt över hur snygg den är. ;)

majbrasan, fast i slutet.

igår vid typ obs med J hittade jag maskrosor. SOMMAR!:D<3

:) nu ska jag äta eller något.
sen säkert vara med någon. pusshej<3
/M

the day after yesturday.

shashashaa!
igår vare bästa valborgen hittills. :)
jag orkar inte skriva men det var det iallafall.
idag har jag och J varit på äventyr till slummen.
haha, nu vill J ha datorn. pusshej
FÖRRESTEN SÅ ÄR DET FÖRSTA MAJ IDAG! :D

/M

RSS 2.0